EXTREMITE B.V.

Your Health Is Our Priority


   
  Welzijn en Gemak.NL Elke dag weer werken zij om online winkelen aangenamer te maken en aan hoge klantverwachtingen en behoeften te voldoen. Creëren van waarde door het bij elkaar brengen van consumenten, producten en leveranciers. Met als doel een uniek en divers aanbod tegen gunstige prijzen.
Welzijn en Gemak.NL bied hulpmiddelen die er toedoen en het leven net een stukje leuker maken. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige producten die door en door zijn getest op comfort en degelijkheid. 
Vanuit ons kantoor én magazijn sturen we producten naar verschillende Europese landen. 

Welzijn en Gemak.NL geloven dat onze klanten altijd centraal moeten staan, "no matter what". Geen kleine letters, geen verborgen agenda, gewoon afspraak is afspraak. 
Protein and Sport heeft een team van enthousiastelingen dat groot durft te denken en dat altijd alles heeft gedaan op zijn eigen manier. Tegen alle trends in om echt iets speciaals neer te zetten. Dit heeft geleid tot de oprichting van Protein and Sport , een merk met een uniek aanbod van producten en een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding op de voedingssupplementenmarkt.

Protein and Sport heeft een verzameling van voeding- en dieetsupplementen, die ontwikkeld zijn om het lichaam fit te maken en gezond te onderhouden, ongeacht geslacht en leeftijd. Het maakt niet uit hoe extreem uw doel is, wij hebben het geschikte product.